Dionice Krke na povijesno najnižoj razini

Bez autora
Jun 04 2012

Prošli je tjedan na Ljubljanskoj burzi Krka doživjela veliki pad vrijednosti svojih dionica. U petak se tako poslovalo po cijeni od 42,9 eura, što je povijesno niska vrijednost dionice Krke. Zanimljiva je informacija da su ulagači prije godinu dana bili spremni platiti i 60 eura po Krkinoj dionici. Toliko nisko poslovanje je Krka imala 2005. godine, upozorava upravitelj imovine u Abanci, Radivoj Pregelj. Također, kotacija u Poljskoj je bila loše pripremljena. Umjesto da se likvidnost, a time i cijena dionice, poveća, to se nije dogodilo. Pregelj je dodao da se nezainteresiranost stranih ulagatelja odrazila i na stanje u Ljubljani.

Dionice Krke na povijesno najnižoj raziniProšli je tjedan na Ljubljanskoj burzi Krka doživjela veliki pad vrijednosti svojih dionica.

U petak se tako poslovalo po cijeni od 42,9 eura, što je povijesno niska vrijednost dionice Krke. Zanimljiva je informacija da su ulagači prije godinu dana bili spremni platiti i 60 eura po Krkinoj dionici.

Toliko nisko poslovanje je Krka imala 2005. godine, upozorava upravitelj imovine u Abanci, Radivoj Pregelj. Također, kotacija u Poljskoj je bila loše pripremljena. Umjesto da se likvidnost, a time i cijena dionice, poveća, to se nije dogodilo. Pregelj je dodao da se nezainteresiranost stranih ulagatelja odrazila i na stanje u Ljubljani.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik